Mitä teen, jos minulla on useampia tilauksia eri määrille laitteita

Jos olet ostanut useita tilauksia eri määrille laitteita, uusi tilaus otetaan automaattisesti käyttöön laitteella, kun jokin tilaus vanhenee. Jos uusi tilaus ei tue yhtä montaa laitetta kuin aiemmin käytössä ollut tilaus, Kaspersky VPN Secure Connectionin Rajaton versio ei välttämättä ole saatavilla joillain laitteilla.

Laitteiden, joissa haluat käyttää Rajatonta versiota valitseminen:

1. Avaa My Kaspersky selaimessa.
  2. Siirry Käyttöoikeudet-osioon.
  3. Napsauta Kaspersky VPN Secure Connection -lisenssipaneelissa Laitteet-painiketta.

Sinulle näytetään luettelo tilausta käyttävistä laitteista.

4. Valitse laite, jonka haluat sallia tai kieltää käytettävän sovelluksen Rajatonta versiota.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos haluat sallia sovelluksen Rajattoman version käytön, valitse avattavasta valikosta Rajaton versio.
    • Jos haluat kieltää sovelluksen Rajattoman version käytön, valitse avattavasta valikosta ilmaisversio.

Valinnastasi riippuen Rajattoman version käyttö joko sallitaan tai kielletään laitteella.